iDIN check voor alle gebruikers van Curi

iDIN-check: wat is dat?

Een bedrijf kopen of verkopen doe je niet zomaar. Om vervelende situaties te voorkomen, willen we dus zeker weten dat je bent wie je zegt dat je bent. Vandaar dat we wanneer jij contact wil opnemen met de koper of verkoper van een bedrijf, je identiteit checken.

Wat is iDIN?

Curi doet er alles aan om een zo veilig mogelijke online omgeving te bieden. Daarom vinden we het belangrijk dat als iemand contact opneemt via onze online berichten, wij zeker weten dat hij/zij is wie hij/zij zegt dat hij/zij is. Om dit te kunnen checken gebruiken we iDIN. Want zeg nou zelf, zeker weten met wie je zaken doet is toch wel het minste wat je wil weten?

iDIN is een dienst van alle banken waarmee je jezelf, via de vertrouwde inlogmiddelen van je eigen bank, kunt identificeren. Wij gebruiken iDIN om je account te verifiëren en je kan daarmee een eventuele geheimhoudingsverklaring gemakkelijk online ondertekenen. 

Met de iDIN-check Profiel compleet maken

Als je een account aanmaakt bij ons, vragen we je om jouw profiel compleet te maken. Dit doe je door je e-mailadres te bevestigen door op de link te klikken die je in je mailbox hebt ontvangen. En je wordt gevraagd een iDIN-check te doen. Pas dan is je profiel compleet en kun je zelf berichten versturen en ontvangen berichten lezen. Je identiteit als verkoper kun je anoniem houden als je dat wil.

Zo maak je je profiel compleet

In je account krijg je het volgende scherm te zien als je profiel nog niet compleet is:

Je profiel is bijna compleet bij Curi

 

 

Vervolgens kies je in het volgende scherm jouw bank van jouw particuliere bankrekening. Een iDIN-check is persoonsgebonden en kan daarom niet met een zakelijke bankrekening gedaan worden.

iDIN check

 

Veel banken bieden deze dienst, maar nog niet alle banken helaas. Staat jouw bank er niet tussen? Neem dan contact met ons op, dan gebruiken we een handmatige manier om jouw identiteit te checken. 

iDIN de dienst
Meer weten? Bezoek de iDIN-website

Wil je meer weten over iDIN? Dan verwijzen we je graag door naar de officiele website van iDIN. Hier wordt alles uitgelegd over deze dienst. Je vindt er een handige video met meer uitleg en je kan alles lezen over veiligheid en privacy. 

Curi B.V.
Vendelier 2C
3905 PA Veenendaal
Blijf op de hoogte
© 2023 - Curi B.V.