Premium account
van 6,00
Gratis
  • Alle bedrijfsinformatie
  • Direct contact
  • Zelf je bedrijf verkopen

Lage tarieven: dit betaal je bij Curi

Speciale herfstactie: het Premium account is nu helemaal gratis. Net als het plaatsen van een advertentie. Maak een gratis Premium account aan en je kunt aan de slag!

Curi maakt bedrijfsovername toegankelijk
Maak een Premium account
Vind koper of verkoper
Kom direct in contact

Dit krijg je met een gratis Premium account

Alle bedrijfsinformatie
Direct contact opnemen
Zelf je bedrijf verkopen
Stel een zoekalert in

Bedrijfsovername toegankelijk maken voor ondernemers

Wij willen de overnamemarkt voor mkb-bedrijven toegankelijk maken. Daar horen in onze ogen lage tarieven bij. Ondernemers weten zelf waar ze naar op zoek zijn of hoe zij hun bedrijf het beste kunnen omschrijven. Daarom maak je zelf een advertentie aan en heb je zelf direct (online) contact met de potentiële koper of verkoper.

Aan de slag

Gratis, hoe kan dat?

Curi maakt bedrijfsovername voor alle ondernemers bereikbaar. Daar horen wat ons betreft ook lage tarieven bij. En nu met de herfstactie is het aanmaken van een Premium account zelfs gratis! Net als het plaatsen van een advertentie, ook dat is nu tijdelijk helemaal gratis.

En als je jouw bedrijf koopt of verkoopt via ons, rekenen we geen fee of commissie. Dat is nu zo en blijft ook zo. Een bedankje per e-mail of social media is natuurlijk altijd welkom.

Hoelang blijft het account gratis?

Zodra wij onze standaardtarieven gaan rekenen informeren we jou. Uiteraard zorgen we dan voor een passend aanbod voor jou! Of je daarop in gaat is natuurlijk helemaal aan jou. Je zit dus nergens aan vast, behalve aan je eigen nieuwsgierigheid om de nieuwe advertentie te blijven zien.

Curi B.V.
Vendelier 2C
3905 PA Veenendaal
Blijf op de hoogte
© 2024 - Curi B.V.