Curi is voor M&A adviseurs de plek om een opvolger te vinden

Bedrijf verkopen als M&A Adviseur

Curi biedt jou als M&A adviseur de plek om mkb-bedrijven te kopen of verkopen. Kies voor een Professional account, dan kun je onbeperkt advertenties plaatsen. Ook als nog niet het hele dossier compleet is, kun je al aan de slag.

Pensioengerechtigde vrouw zoekt opvolger
Niet langer een speld in een hooiberg Vind de opvolger die past bij jouw klant

Een opvolger vinden voor een bestaand bedrijf is soms een hele klus. Waar vind je de juiste ondernemer die past bij het bedrijf? Zeker als het een wat kleiner bedrijf is waar je een (startende) ondernemer voor zoekt die met evenveel passie het bedrijf kan voortzetten. Curi is dé plek waar vraag en aanbod van te koop staande bedrijven voor alle ondernemers bij elkaar komt.

Jouw klant blijft jouw klant

Je zet heel gemakkelijk één of meerdere bedrijven te koop. Potentiële kopers kunnen direct online contact met jou opnemen. Deze accounts zijn door ons gecheckt met iDIN en jij ziet ook hun gecheckte naam bij hun berichten staan. Dan weet je echt met wie je in gesprek bent, wel zo veilig. 

Met een Professional account kun je onbeperkt advertenties plaatsen.Wij vragen geen fee o.i.d. en we bieden ook geen aanvullende diensten aan kopers of verkopers. Hiervoor verwijzen we graag door naar hun eigen adviseurs, naar jou dus. Curi focust zich op bereik en vooral het vergroten hiervan voor (kleinere) mkb-bedrijven. Zo blijft jouw klant dus ook echt jouw klant. 

3 eenvoudige stappen Hoe werkt Curi?
Vind een bedrijf dat bij jouw ambitie past
Kom alles te weten over dit bedrijf
Direct online contact met de ondernemer

Meer weten over Curi?

Dit is hoe Curi werkt in 46 seconden

Curi B.V.
Vendelier 2C
3905 PA Veenendaal
Blijf op de hoogte
© 2024 - Curi B.V.