Onderneming te koop

Wil je jouw onderneming verkopen? En ben je op zoek naar een andere (startende) ondernemer die jouw bedrijf verder laten groeien? Vind jouw opvolger hier!

Zet jouw onderneming nu heel voordelig te koop

Jij bent op zoek naar een opvolger voor jouw bedrijf. Misschien draait je bedrijf al een aantal jaren goed en wil je weer wat nieuws starten. Of je wil juist stoppen met werken omdat je toe bent aan je pensioen. In ieder geval wil je jouw bedrijf overdragen aan een andere ondernemer. Iemand die vol overgave verder gaat aan wat jij ooit bent begonnen. Of het nu een startende ondernemer is die jij met jouw ervaring op weg helpt, of een ondernemer die al een eigen onderneming runt. Deze ondernemer kan je hier vinden door een advertentie te maken

Op Curi.nl brengen we vraag en aanbod van te koop staande ondernemingen bij elkaar. Wij willen de markt van bedrijfsovername toegankelijker maken: ondernemers direct met elkaar in contact brengen. Daarom kunnen potentiële kopers heel gemakkelijk online contact met je opnemen na het zien van jouw advertentie. Je kunt anoniem blijven als je dat wil, jij bepaalt zelf welke informatie je deelt in jouw bedrijfsadvertentie. Jij zet je bedrijf dus te koop op de manier die jij zelf wenst. 

Meer weten over Curi? Bekijk de video

Jouw zoektocht naar de ideale opvolger Hoe vind je een opvolger?

De zoektocht naar een opvolger start je vaak binnen je eigen bedrijf. Is er een werknemer geschikt om (op termijn) het bedrijf over te nemen? Dan kan er een MBO plaats vinden. Maar als er binnen je bedrijf en binnen je familie geen ondernemer is met juiste ervaring, dan is een MBI een goede optie. 

Vind een bedrijf dat bij jouw ambitie past
Kom alles te weten over dit bedrijf
Direct online contact met de ondernemer
Curi B.V.
Vendelier 2C
3905 PA Veenendaal
Blijf op de hoogte
© 2024 - Curi B.V.