Timmerman wil met pensioen en wil daarom zijn bedrijf verkopen

Bedrijf verkopen wegens pensioen

Wil je met pensioen en zoek je een geschikte opvolger voor jouw bedrijf? Maak een Premium account aan en plaats heel voordelig je advertentie. 

Bedrijfsovername: hoe werkt dat?

Er zijn verschillende manieren om je bedrijf over te laten nemen. De volgende drie mogelijkheden komen het vaakst voor:

 1. Management Buy Out (MBO):
  Een werknemer van je bedrijf heeft interesse in het (gedeeltelijk) overnemen van je bedrijf. Dit kan de ideale kandidaat zijn, zeker omdat het voor de klanten en de andere collega's een bekend gezicht is. 

   
 2. Overname door familielid:
  Misschien werkt er een familielid binnen het bedrijf die geschikt is als opvolger. Of heeft een familielid juist binnen een ander bedrijf de juiste ervaring en vaardigheden om het bedrijf voor te zetten. 
   
 3. Management Buy In (MBI):
  Iemand die tot nu toe nog niet betrokken was bij je bedrijf maar wel de juiste ervaringen, vaardigheden en financiële middelen heeft om jouw bedrijf over te nemen kan ook de ideale kandidaat zijn. Dit soort ondernemers oriënteren zich vaak online op nieuwe ondernemerskansen.

Wil je meer lezen over deze drie vormen? Dat kan op deze pagina over bedrijfsovername.

De ideale opvolger voor jouw bedrijf vinden

Na jarenlang met heel veel energie gewerkt te hebben in je eigen bedrijf is de tijd rijp: je wil gaan genieten van je pensioen. Voor jouw klanten en misschien zelfs wel jouw personeel wil je zeker zijn van goede opvolging. Precies voor het vraagstuk dat jij hebt zijn wij gestart met Curi.nl: ondernemers die op zoek zijn naar een geschikte ondernemer om hun mooie bedrijf voort te zetten. Wil je meer weten over Curi? Neem dan contact met ons via de chat of lees de pagina Over Curi.

3 eenvoudige stappen Hoe werkt Curi?
Vind een bedrijf dat bij jouw ambitie past
Kom alles te weten over dit bedrijf
Direct online contact met de ondernemer

Zelf de opvolger van jouw bedrijf kiezen? Bij Curi kan het!

Curi in 46 seconden: bekijk de video

Curi B.V.
Vendelier 2C
3905 PA Veenendaal
Blijf op de hoogte
© 2024 - Curi B.V.