Curi.nl op een tablet waar ondernemers hun bedrijf zelf kunnen kopen of verkopen

Kopers en verkopers van bedrijven vinden elkaar op Curi.nl

Deze week is er een persbericht verstuurd om zo nog meer aandacht te krijgen voor Curi. Het hele persbericht lees je hier.

Kopers en verkopers van bedrijven vinden elkaar op Curi.nl

Ondernemers met de wens om een bedrijf te kopen of te verkopen, kunnen vanaf nu terecht op het nieuwe platform Curi.nl. Op een laagdrempelige en eenvoudige manier brengt Curi vraag en aanbod bij elkaar. Verkopers plaatsen zelf hun aanbod en geïnteresseerden kunnen via een gratis account direct online contact zoeken. Zo blijven de kosten laag en wordt bedrijfsovername een stuk eenvoudiger.

Steven Donselaar, 1 van de ondernemers achter Curi
Steven Donselaar - mede-oprichter Curi.nl Voor ondernemers, door ondernemers

“We zijn nog maar kort live, maar verschillende ondernemers hebben ons platform al gevonden. Er staan al diverse bedrijven te koop en dat aantal groeit dagelijks: van snackbar tot IT-opleider” aldus Steven Donselaar één van de oprichters van Curi.

Makkelijk, bereikbaar en concreet Zet zelf de eerste stappen naar bedrijfsovername

“Samen met 3 rasechte ondernemers ben ik Curi gestart met het doel om de eerste stappen van bedrijfsovername makkelijk, bereikbaar en concreet te maken. Ondernemers kunnen in een aantal stappen een mooi en overzichtelijk online profiel opstellen van hun bedrijf. En kopers kunnen met de zoekfunctie of een aangemaakt zoekprofiel te koop staande bedrijven zien. Koper en verkoper kunnen online chatten met elkaar met als doel dat ze, als er van beide kanten interesse is, rechtstreeks met elkaar in contact komen.” aldus Steven Donselaar. 

Bedrijfsovername is bereikbaarder dan gedacht

Ook voor startende ondernemers of ondernemers met een groeiambitie kan bedrijfsovername een slimme keuze zijn. Door bestaande klanten en eventueel personeel over te nemen, kan je direct aan de slag met een draaiend bedrijf. Stap voor stap kan je dan het bedrijf naar je eigen hand zetten. De overname van kleinere bedrijven is vaak met een combinatie van eigen geld en een lening bij bijvoorbeeld een bank goed te financieren. Curi rekent daarnaast geen fee of commissie, waardoor ondernemers echt zelf de kans hebben om een geschikte opvolger te vinden voor hun bedrijf. “Ons doel is om koper en verkoper met elkaar in contact te brengen.”

Curi B.V.
Vendelier 2C
3905 PA Veenendaal
Blijf op de hoogte
© 2023 - Curi B.V.