Herfstactie: gratis Premium account

Herfstactie: gratis Premium account

Curi maakt bedrijfsovername voor alle ondernemers bereikbaar. En dat is hard nodig. Zeker nu er steeds meer berichten rondom ondernemen in de media verschijnen die niet zo rooskleurig zijn.

Maak nu gratis jouw Premium account

Om (startende) ondernemers een handje te helpen hebben wij een herfstactie gelanceerd. Als je nu een account aanmaakt krijg je direct gratis een Premium account. Hierdoor krijg je toegang tot alle bedrijven die te koop staan. Je kunt de complete advertentie bekijken en direct online contact opnemen met de verkoper. Ook kun je zelf gratis een advertentie maken als je zelf jouw bedrijf wil verkopen.

Ben je juist op zoek naar een bedrijf om over te nemen? Maak dan gratis een zoek-advertentie aan en maak jouw wens openbaar. Ook kun je zoekalerts instellen; dan krijg je direct een berichtje als er een bedrijf te koop komt dit past bij jouw ambitie.

Veel startende én stoppende zzp-ers

Deze maand is ook het Trendrapport Bedrijfsleven door de Kamer van Koophandel weer gepubliceerd. Deze cijfers zijn geduid door prof. dr. Joris Knoben, hoogleraar Strategie en Ondernemerschap aan de Tilburg School of Economics and Management. ‘Het aantal starters en stoppers is verrassend stabiel’, signaleert Knoben.

prof. dr. Joris Knoben
Duidelijk daling starters in het MKB Signaal toenemende problemen MKB

"Een belangrijke kanttekening is dat deze trends gedomineerd worden door startende en stoppende zzp’ers. Onder het MKB is de situatie minder rooskleurig en zien we een duidelijke daling van het aantal starters en een stijging van het aantal stoppers. Net zoals het aantal faillissementen is ook dit een signaal van toenemende problemen onder het MKB." aldus prof. dr. Joris Knoben.

Bedrijfsovername voor (startende) ondernemers

Starten als zzp-er is voor veel startende ondernemers een logische eerste stap richting ondernemerschap. Het overnemen van een bestaand bedrijf kan ook een goede springplank kan zijn voor veel startende ondernemers. Curi.nl is dé plek waar vraag en aanbod van te koop staande bedrijven bij elkaar komt. Starten, groeien of stoppen? Jij kent je ambities het beste. Daarom regel je op Curi.nl zelf de koop of verkoop van je bedrijf. Kom makkelijk en snel online in contact met andere ondernemers die jou kunnen helpen jouw ambitie waar te maken.

Maak jouw zakelijke ambities waar met Curi

Curi B.V.
Vendelier 2C
3905 PA Veenendaal
Blijf op de hoogte
© 2024 - Curi B.V.