Curi gratis hoe kan dat

Gratis, hoe kan dat?

We krijgen soms de vraag hoe het kan dat Curi nu tijdelijk helemaal gratis. En of er geen addertje onder het gras zit. We leggen het graag uit!

Tijdelijk gratis Premium account én gratis advertentie plaatsen

Eind 2021 is Curi gestart en we komen graag in contact met zoveel mogelijk ondernemers. Daarom bieden we nu iedereen gratis toegang tot de advertenties (na het maken van een gratis Premium account) Ook is het plaatsen van een advertentie nu gratis. Vanaf medio 2022 gaan we onze standaardtarieven rekenen.

Tot die tijd profiteer je van ons introductieaanbod als je nu een Premium account aanmaakt. En als je jouw bedrijf koopt of verkoopt via ons, rekenen we geen fee of commissie. Dat is nu zo en blijft ook zo. Een bedankje per e-mail of social media is natuurlijk altijd welkom.

Hoelang blijft het account gratis?

De exacte datum weten we nu nog niet. We verwachten dat we, met de sterke groei die we nu hebben, medio 2022 op een niveau te zijn dat we de overstap naar betaalde accounts kunnen maken. Uiteraard informeren we jou als gebruiker ruim op tijd als we overgaan op een betaald account. Je zit dus nergens aan vast, behalve aan je eigen nieuwsgierigheid om de nieuwe advertenties te blijven zien.

Curi B.V.
Vendelier 2C
3905 PA Veenendaal
Blijf op de hoogte
© 2023 - Curi B.V.