Plannable

Eerste overdracht een feit

Binnen een paar weken ontving de verkoper van Plannable meerdere serieuze berichten van potentiële kopers. De deal is uiteindelijk ook in korte tijd gesloten. Van harte gefeliciteerd koper en verkoper!

Eerste overdracht een feit

Advertenties op Curi.nl krijgen vaak binnen 24 uur meerdere reacties van geïnteresseerde kopers. Ook voor Plannable, gespecialiseerd in het leveren van templates van ondernemingsplannen en financiële plannen, meldden meerdere geïnteresseerden zich bij de verkoper. “Het eerste contact met de vorige eigenaar van Plannable was snel gelegd. Op Curi.nl neem je laagdrempelig online contact op met een verkoper, het voelt als chatten. Na het uitwisselen van wat meer informatie hebben we een afspraak gemaakt voor een eerste kennismaking. Daarna was de deal snel beklonken” vertelt de nieuwe eigenaar van Plannable; Renout Martens.

Plannable, specialisten in ondernemingsplannen
Over Plannable Professionele hulp bij je ondernemingsplan

Vanuit jarenlange ervaring met financieringsaanvragen en investeringen weet Plannable precies hoe kredietverstrekkers je plan beoordelen. Zij delen die kennis graag met je en controleren je plan volgens de laatste eisen van financiers.

Ook jouw bedrijf kopen of verkopen?

Curi B.V.
Vendelier 2C
3905 PA Veenendaal
Blijf op de hoogte
© 2024 - Curi B.V.