Curi breidt haar diensten uit

Curi lanceert nieuwe dienst: Bedrijven gezocht

Goed nieuws! We breiden onze dienstverlening uit met "Bedrijven gezocht" en de eerste verkoop is een feit. Lees er lees er alles over in ons persbericht dat hieronder staat.

Curi lanceert nieuwe dienst: Bedrijven gezocht

Dat Curi een plek veroverd heeft in de markt van bedrijfsovername is helder. Het aantal te koop staande bedrijven groeit ieder dag en ook de eerste overdracht is een feit. Daarom breidt Curi haar diensten uit. “Er staan nu al een paar gezocht-advertenties tussen de koop staand bedrijven en onze gebruikers hebben gevraagd om een dienst als deze. Daarom hebben we besloten om ‘Bedrijven gezocht’ als aparte dienst aan te bieden” aldus Steven Donselaar, directeur Curi. Daarmee biedt Curi de ruimte aan investeerders en ondernemers met een groeiambitie om proactief op zoek te gaan naar nieuwe groeikansen.

Plannable, specialisten in ondernemingsplannen
Bedrijfsovername via Curi Eerste overdracht een feit

Advertenties op Curi.nl krijgen vaak binnen 24 uur meerdere reacties van geïnteresseerde kopers. Ook voor Plannable, gespecialiseerd in het leveren van templates van ondernemingsplannen en financiële plannen, meldden meerdere geïnteresseerden zich bij de verkoper. “Het eerste contact met de vorige eigenaar van Plannable was snel gelegd. Op Curi.nl neem je laagdrempelig online contact op met een verkoper, het voelt als chatten. Na het uitwisselen van wat meer informatie hebben we een afspraak gemaakt voor een eerste kennismaking. Daarna was de deal snel beklonken” vertelt de nieuwe eigenaar van Plannable; Renout Martens.

Zelf regie over opvolger

Meer dan de helft van de ondernemers geeft aan zelf de opvolger voor hun onderneming te willen kiezen. Dit blijkt uit een onderzoek uitgevoerd door Direct Research in opdracht van Curi onder ruim 100 mkb-ondernemers. Curi.nl brengt met haar laagdrempelige platform vraag en aanbod van te koop staande bedrijven bij elkaar voor iedere ondernemer. De pijlen voor een opvolger worden vaak gericht op een trouwe medewerker of een familielid met ondernemersambitie. Uiteindelijk wil het merendeel van de eigenaren (91%) na de overdracht niet in dienst blijven bij het bedrijf. Een geleidelijke opvolging wordt vaak wel als ideaalbeeld geschetst voor zowel de huidige als de beoogde eigenaar van het bedrijf

Vragen over dit persbericht?

Curi B.V.
Vendelier 2C
3905 PA Veenendaal
Blijf op de hoogte
© 2024 - Curi B.V.