Vrouw maakt keuze over welk account ze kiest

3 accounts: wat zijn de verschillen

Je kunt bij Curi kiezen tussen 3 accounts: Basic, Premium en Professional. In dit artikel lees je de verschillen tussen de accounts. Dan is jouw keuze zo gemaakt!

Basic, Premium of Professional: wat past bij jou?

Wil je een korte samenvatting van de verschillende accounts? Check dan onze tarievenpagina. Daar staat het heel beknopt beschreven en kun je direct jouw keuze maken.

 

In dit artikel gaan we dieper in op de verschillen zodat je nog beter een keuze kan maken die bij jou past.

 

Een Basic account is gratis. Je krijgt (als je dit wil) regelmatig e-mailnieuwsbrieven met het meest actuele aanbod. Staat daar een interessante advertentie in voor jou? Met je Basic account kun je 1 keer per maand gratis een complete advertentie bekijken. Je kunt zelf een advertentie plaatsen, maar met een Premium of Professional account is dit een stuk voordeliger. Overweeg je dus je bedrijf te koop te zetten of wil je een zoekadvertentie plaatsen? Check dan zeker het Premium account. 

 

Wil je meer advertenties kunnen zien en voordelig zelf een advertentie kunnen plaatsen? Dan past het Premium account bij jou. Ook kun je onbeperkt Zoekalerts instellen: dan krijg je direct een mailtje van ons als er een bedrijf te koop komt dat bij jouw wensen past. Je mist dan dus geen kans!

 

Ben je (M&A) adviseur en heb je vaak te maken met bedrijfsovernames? Dan past het Professional account bij je. Met dit account kun je namelijk onbeperkt en gratis advertenties plaatsen. Je betaalt jaarlijks een vast bedrag en hebt daarna geen extra kosten (en administratie) bij het plaatsen van advertenties. 

De meeste gebruikers hebben een Premium account

Curi B.V.
Vendelier 2C
3905 PA Veenendaal
Blijf op de hoogte
© 2024 - Curi B.V.